Select Page

9. Les Blogs: Investing 2.0 : The Good, The Bad and The Ugly

Technorati tags:

Enkele quotes:
The energy is back, there is a lack of ambition in Europe, the me-too concept is back: we copy from the US here in Europe. More optimism in the internetmarketplace. But a lof features in tools and less ambition.
Real value creation is long term and long term relationships. How about web 2.0
As a VC I am interested in podcasting and weblogs (I have a podcast on TypePad). Weblogs shall have podcasts features a.s.o. on their tools.
Community tools and user generated media shall be part of all Yahooproducts.
There are companies who manage to grow without VCs.

Ik val bijna in slaap bij deze sessie. Weinig interactie en onduidelijke statements. Eens bij andere gaan kijken wat die schrijven via Technorati.
Er komt net een foto voorbij die heeft het blog logo met als titel Les Zzzzz…..De hele zaal ligt dubbel en is wakker 😉
Marc Canters trouwens onderussen ook.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Berry

    Even tussendoor, hulde voor dit verslag.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This