Select Page

7. Les Blogs: Netanet Jacobson en interview gedaan

Technorati tags:

Zojuist een interessant gesprek gehad met Netanet Jacobson. Hij is deelnemer uit Israel! Hij leest warempel mijn blog. Hij heeft een mooie posting over de power of blogs waar hij me over vertelde. Vanochtend geheurd! Zie je maar weer hoe snel het nieuws de wereld rond gaat.
Hij (senior VP) heeft een interessant product: een tabbrowser Maxthon. Ik heb het even gezien en het is flitsend. Gebaseerd op internet explorer maar ook met firefox toolbars en volledig te customizen. Zeer krachtig!

Verder heb ik zo net een interview gedaan voor de videoblog van de conferentie. Zal over enkele dagen wel online staan op de Les Blog weblog. Leuk!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This