Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Pierre

  Hoi Hans,
  Veel plezier in Parijs!
  Ik had nog nooit een Backchannel live gezien, dus maar even Chatzilla geïnstalleerd in Firefox om de channel van Lesblogs te bekijken.
  Valt nog een beetje tegen wat betreft activiteit (al zijn er nu 51 gebruikers aanwezig) en al helemaal wat betreft inhoud. Kijk ik nu gewoon op het verkeerde moment?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  pierre: ik denk het verkeerde moment. We zaten hier in ieder geval zonder wifi. We komen nu weer langzaam in de lucht. Ik moet zeggen dat ik er niet veel op let.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This