De visie van Reed op internet

Henk Jan van de blog Eventbranche had het er al vaker over met me. Over de visie van Reed op het online gebeuren. Dat is natuurlijk ook de reden waarom hij zo aan het stoeien is met allerlei online dingen, zoals zijn weblog, foto’s, video’s en hij is nu zelfs een eigen site aan het bouwen voor FZ. Want Henk Jan werkt bij Misset dat onderdeel is van Elsevier en dus ook van Reed.  Reed Business Information, onderdeel van Reed Elsevier.
Maar wat is nu die visie van Reed nu precies?
Handig dat we dat nu te weten kunnen komen via een interview op Planet Internet van Herbert Blankesteijn met Peter de Mönnink, Global Director of Internet van Reed Business Information. En, jawel in de moderne vorm, nl. als MP3. Een citaat:

"Ik begrijp bijvoorbeeld niet wat al die tabellen met
beursinformatie nog doen in een krant. Dat is echt papierverspilling.
In onze media tref je dat bijna niet meer aan. Dat gaat als eerste
online. Offline kun je dan aan interpretatie doen."

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Henk-Jan Winkeldermaat

  Hans, dank voor je posting. Erg interessant interview van Planet Internet met Peter de Mönnink. Kleine onnodige correctie: ik werk bij Reed Business Information, onderdeel van Reed Elsevier.
  Ik ga zo snel mogelijk interviews die ik sowieso altijd al opneem podcasten. Volgens mij is dat niet zo lastig (het ontbreekt me alleen een beetje aan tijd, herkenbaar?).

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Henk Jan: ik zal het even aanpassen. Moet wel goed staan vind ik. Ik streep hetgeen ik had wel even door.
  Als ik je kan helpen met het maken van die podcasts, let me know. Tijdgebrek is relatief 😉

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This