Select Page

Video’s in TypePad

Technorati tags: , ,

Hé da’s interessant! Ik lees net bij Frank-ly, dat ik voortaan in TypePad video’s kan tonen. TypePad heeft nl. een samenwerking met VideoEgg. Ik ga dus gelijk even kijken op typepad.videoegg.com en dat eens uitproberen. Lees wel dat er maar 2 minuten gebruikt kunnen worden. Frank noemt nog enkele andere bedenkingen.
More to follow!

Update: de software laat zich eenvoudig installeren. Daarna kun je inloggen en krijg je je typepad blogs te zien. Na een keuze krijg je een scherme met videoegg en typepad. Ik heb even geprobeerd met mijn webcam een screencapture te maken (standaard optie in videoegg) en die te uploaden. Maar dat gaat mis. Er komt een foutmelding dat ik geen internetconnectie heb….
Update 2: nadat ik het contactformulier ingevuld had van videoegg kreeg ik een keurig mailtje terug met de melding dat het door is gestuurd naar de development afdeling en dat ze me op de hoogte houden. Ze zitten er dus boven op.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

5 Comments

 1. Maarten Schenk

  Had ik ook eerst. Browser opnieuw starten en het lukte wel.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dat heb ik geprobeerd. Zelfs mijn systeem opnieuw opgestart. Maar nee hoor. Werkt niet. Zo ie niet om kunnen gaan met wifi verbindingen?

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Ah ik plaats net een reactie bij jou 😉
  Ik ga nog maar eens proberen.

  Antwoord
 4. Dan Kamminga

  Bedankt voor de tip. Bij mij werkte het wel maar ik vind de kwaliteit een stuk minder als bij “You Tube” en het was irritant dat ik de video kleiner moest maken door de 30 sec limiet (mijn Nokia maakt 32 sec filmpjes).
  Ik heb hem er dus weer vanaf gehaald maar leuk om even te proberen.
  Dan
  ps.
  Hier de blog met het You Tube filmpje:
  http://www.dankamminga.nl/kamminga/2005/09/mariza_in_carr.html#more

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This