Select Page

Video’s in TypePad

Technorati tags: , ,

Hé da’s interessant! Ik lees net bij Frank-ly, dat ik voortaan in TypePad video’s kan tonen. TypePad heeft nl. een samenwerking met VideoEgg. Ik ga dus gelijk even kijken op typepad.videoegg.com en dat eens uitproberen. Lees wel dat er maar 2 minuten gebruikt kunnen worden. Frank noemt nog enkele andere bedenkingen.
More to follow!

Update: de software laat zich eenvoudig installeren. Daarna kun je inloggen en krijg je je typepad blogs te zien. Na een keuze krijg je een scherme met videoegg en typepad. Ik heb even geprobeerd met mijn webcam een screencapture te maken (standaard optie in videoegg) en die te uploaden. Maar dat gaat mis. Er komt een foutmelding dat ik geen internetconnectie heb….
Update 2: nadat ik het contactformulier ingevuld had van videoegg kreeg ik een keurig mailtje terug met de melding dat het door is gestuurd naar de development afdeling en dat ze me op de hoogte houden. Ze zitten er dus boven op.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Maarten Schenk

  Had ik ook eerst. Browser opnieuw starten en het lukte wel.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dat heb ik geprobeerd. Zelfs mijn systeem opnieuw opgestart. Maar nee hoor. Werkt niet. Zo ie niet om kunnen gaan met wifi verbindingen?

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Ah ik plaats net een reactie bij jou 😉
  Ik ga nog maar eens proberen.

  Antwoord
 4. Dan Kamminga

  Bedankt voor de tip. Bij mij werkte het wel maar ik vind de kwaliteit een stuk minder als bij “You Tube” en het was irritant dat ik de video kleiner moest maken door de 30 sec limiet (mijn Nokia maakt 32 sec filmpjes).
  Ik heb hem er dus weer vanaf gehaald maar leuk om even te proberen.
  Dan
  ps.
  Hier de blog met het You Tube filmpje:
  http://www.dankamminga.nl/kamminga/2005/09/mariza_in_carr.html#more

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This