Select Page

Sneak Peek: geen weblog maar een dialogue and meeting point!

Zojuist kreeg ik even de mogelijkheid om de nieuwe website van European Center for Experience Economy (dit is dus de oude site) te bekijken die zeer binnenkort live gaat. Kijk in mijn foto-archief voor enkele screenshots hier, hier en hier van de nieuwe site. Overigens is dit nog democontent. Maar in het echt zal het er wel zoiets uit gaan zien.
Is dit de opvolger van de weblog voor bedrijven en instanties? Het zou kunnen. Het is geen weblog, maar heeft wel alle kenmerken er van. Je ziet categorieën, reacties, stukjes die op postings lijken, postings van andere weblogs, RSS feeds.  En je kunt de mensen zien die online zijn. De trackback mogelijkheid zie ik niet, maar de permalink zit er wel in, namelijk onder de titel. De naam van de auteur staat ook bij het stukje, evenals de datum. De stukjes staan niet gerubriceerd op datum, zoals in normale weblogs. Maar meer per rubriek. Dat maakt de ‘uitstraling’ ook anders dan van een weblog, wat toch een echte dagboek-stijl heeft. Daardoor komt het geheel mij zakelijker en minder persoonlijk over. Maar ik moet zeggen dat het geheel me wel bevalt.
Ik heb begrepen dat de site voorlopig in het members-only gedeelte komt. Bezoekers van Emerce Eday die bij de presentatie van Albert zijn geweest en hun visitekaartje hebben achtergelaten krijgen 2 maanden gratis toegang tot dat gedeelte. Deze mensen krijgen een mailtje van het Centre.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Henk-Jan Winkeldermaat

  Ziet er goed uit.
  Speaking of Emerce eDay, ligt het nou aan mij of zie ik telkens maar één filmpje (van Hans van Grieken).
  Ik ben on this very moment de gehele presentatie van Anna Snel en Albert Boswijk bij Google Video aan het ‘aanbieden’, dus misschien dat die video er binnenkort opstaat. Erg interessant, dus sharen die hap! Dacht ik zo.
  Van de professionele filmjongens bij de Emerce eDay, die ik meerdere malen al fotograferend in de weg stond (ssst, wegwezen!) heb ik nog maar weinig visueels kunnen bekijken. Weet jij hoe dat zit, Hans?
  Komen er nog filmpjes van Emerce eDay? Tjeerd?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Er staat nog niet veel online nee. Moet natuurlijk allemaal bewerkt worden etc. zoals dat ‘vroeger’ ging 😉
  Ben benieuwd naar je video van Albert.
  Heb je het panel met frank, paul en mij ook opgenomen? Komt dat online?
  Overigens zou het ook leuk zijn als mijn interview met jou als mp3 beschikbaar komt. Wat vind jij? Heb je het digitaal of alleen als ‘bandje’. Anders wil ik wel eens kijken of dat kan….

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This