Select Page

Sneak Peek: geen weblog maar een dialogue and meeting point!

Zojuist kreeg ik even de mogelijkheid om de nieuwe website van European Center for Experience Economy (dit is dus de oude site) te bekijken die zeer binnenkort live gaat. Kijk in mijn foto-archief voor enkele screenshots hier, hier en hier van de nieuwe site. Overigens is dit nog democontent. Maar in het echt zal het er wel zoiets uit gaan zien.
Is dit de opvolger van de weblog voor bedrijven en instanties? Het zou kunnen. Het is geen weblog, maar heeft wel alle kenmerken er van. Je ziet categorieën, reacties, stukjes die op postings lijken, postings van andere weblogs, RSS feeds.  En je kunt de mensen zien die online zijn. De trackback mogelijkheid zie ik niet, maar de permalink zit er wel in, namelijk onder de titel. De naam van de auteur staat ook bij het stukje, evenals de datum. De stukjes staan niet gerubriceerd op datum, zoals in normale weblogs. Maar meer per rubriek. Dat maakt de ‘uitstraling’ ook anders dan van een weblog, wat toch een echte dagboek-stijl heeft. Daardoor komt het geheel mij zakelijker en minder persoonlijk over. Maar ik moet zeggen dat het geheel me wel bevalt.
Ik heb begrepen dat de site voorlopig in het members-only gedeelte komt. Bezoekers van Emerce Eday die bij de presentatie van Albert zijn geweest en hun visitekaartje hebben achtergelaten krijgen 2 maanden gratis toegang tot dat gedeelte. Deze mensen krijgen een mailtje van het Centre.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Henk-Jan Winkeldermaat

  Ziet er goed uit.
  Speaking of Emerce eDay, ligt het nou aan mij of zie ik telkens maar één filmpje (van Hans van Grieken).
  Ik ben on this very moment de gehele presentatie van Anna Snel en Albert Boswijk bij Google Video aan het ‘aanbieden’, dus misschien dat die video er binnenkort opstaat. Erg interessant, dus sharen die hap! Dacht ik zo.
  Van de professionele filmjongens bij de Emerce eDay, die ik meerdere malen al fotograferend in de weg stond (ssst, wegwezen!) heb ik nog maar weinig visueels kunnen bekijken. Weet jij hoe dat zit, Hans?
  Komen er nog filmpjes van Emerce eDay? Tjeerd?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Er staat nog niet veel online nee. Moet natuurlijk allemaal bewerkt worden etc. zoals dat ‘vroeger’ ging 😉
  Ben benieuwd naar je video van Albert.
  Heb je het panel met frank, paul en mij ook opgenomen? Komt dat online?
  Overigens zou het ook leuk zijn als mijn interview met jou als mp3 beschikbaar komt. Wat vind jij? Heb je het digitaal of alleen als ‘bandje’. Anders wil ik wel eens kijken of dat kan….

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This