Select Page

Life 2.0: een gepassioneerd voorbeeld van communicatieve zelfsturing

Frank Janssen schreef gisteravond een gepassioneerde posting Over Web 2.0 en Life 2.0. Hij legt daarin zijn transformatie uit die hij de afgelopen 3 jaar door middel van zijn weblog heeft doorgemaakt. Een prachtig voorbeeld van de Experience Economy, of liever de Transformation Economy. Wat Frank beschrijft zie je momenteel op diverse plekken in de samenleving gebeuren, het is geen trend. Het is veel meer: een duurzame verandering.
Frank is uit het sociale regelsysteem gestapt, of liever gegroeid en is terecht gekomen in  het ‘systeem’ van communicatieve zelfsturing. Lees maar:

"Ik ben dichter bij mezelf gekomen, heb mezelf beter leren kennen, weet
beter wat ik wil en niet meer wil. Het is vaak hard werken geweest,
maar ik ben er sterker uitgekomen. Ik zit meer dan ooit aan het stuur
van mijn eigen leven."

Hij schrijft nog meer over wat web 2.0 nu voor hem betekent heeft. Een prachtig voorbeeld dat de moeite waard is om te lezen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This