Select Page

Life 2.0: een gepassioneerd voorbeeld van communicatieve zelfsturing

Frank Janssen schreef gisteravond een gepassioneerde posting Over Web 2.0 en Life 2.0. Hij legt daarin zijn transformatie uit die hij de afgelopen 3 jaar door middel van zijn weblog heeft doorgemaakt. Een prachtig voorbeeld van de Experience Economy, of liever de Transformation Economy. Wat Frank beschrijft zie je momenteel op diverse plekken in de samenleving gebeuren, het is geen trend. Het is veel meer: een duurzame verandering.
Frank is uit het sociale regelsysteem gestapt, of liever gegroeid en is terecht gekomen in  het ‘systeem’ van communicatieve zelfsturing. Lees maar:

"Ik ben dichter bij mezelf gekomen, heb mezelf beter leren kennen, weet
beter wat ik wil en niet meer wil. Het is vaak hard werken geweest,
maar ik ben er sterker uitgekomen. Ik zit meer dan ooit aan het stuur
van mijn eigen leven."

Hij schrijft nog meer over wat web 2.0 nu voor hem betekent heeft. Een prachtig voorbeeld dat de moeite waard is om te lezen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This