Select Page

Weblogs: Back to the basics?

Are we going back tot he basics with weblogs? So stripping all the scripts, blings, nics-to-have features? And just go back to simple logs? Could be. It is a trend of time: back to the basics. Gives more authenticity people think. Nowadays people like the simple, even not-ready things. For example correcting errors in postings. Not deleting them, no let people now what it was by the strike-through option.
frEdSCAPEs is now going to implement this KISS trend and thinks it is time for a change. You can read why he wants to go back to the basics. Because he thinks that weblogs will change overtime to be just:

– informative
– entertaining
– basic
– fast
– able to run on every platform

He is going to use another platform with which he thinks he can get the most of this functionality. He has chosen for: Radio Userland.

What do you think of Fred’s ideas? Will blogs change to Keep-It-Simple_Stupid? Do weblogs have functions in which functionality must be more than basics?

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This