Conversatie met Microsoft: we zijn los!

Kijk kijk, de conversatie is gestart met Microsoft. Pluim op de hoed waar die thuis hoort. Complimenten Bas!

"‘Hans on Experience’ geeft aan onze nieuwe blog te waarderen,
maar gist in zijn blog tevens na onze response. Nu had dat even te
maken met mijn eigen onbekendheid met deze blogtool. Maar ik beloof van
nu af aan jullie comments snel online te plaatsen. Wel leuk om te
merken dat deze manier van communicatie gewaardeerd wordt."

En ook de trackback kent nu geen geheimen meer voor Bas. Kijk maar hier. Great! Nu nog de mogelijkheid om naar jullie te pingen Bas en we zijn los….;-)

Update 5 minuten later: jawel mijn reactie staat on-line. Tof jongens.

Technoratie tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This