Select Page

Belevenissen in een brede maatschappij context

In Een nieuwe kijk op de experience economy lezen we dat er een interactie bestaat tussen de fysieke, sociaal-culturele en maatschappelijke omstandigheden waarin iemand bevindt en zijn denkwijze, zijn behoeften. Deze interactie beïnvloedt betekenis, zin, waarde en handelen. Naar aanleiding van een schema van Beck en Cowan heb ik een schema van de 8 niveaus van denken en handelen gemaakt (.pdf mindmap), zoals Albert Boswijk ze in bovengenoemd boek beschrijft. Het is duidelijk dat op verschillende plekken in de wereld verschillende waardesystemen werkzaam zijn. Bij de bedrijven is dat niet veel anders. Ik vind het een mooie aanvulling op het schema van de kennistheorie van Arnold Cornelis. IN het boek staat nog een ander mooi schema dat ik nog zal maken en toe zal voegen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This