Select Page

Doet de blogosphere zijn werk voor Fontys Mediatheek Weblog?

Fontys weblogIk lees zojuist dat de nieuwe weblog van Fontsy Mediatheek nu ook zijn url heeft bekend gemaakt:  www.fontysmediatheek.nl. Ze zijn al een tijdje bezig, maar nu kunnen we toch bij. Na even rondkijken moet ik zeggen dat het er allemaal professioneel uit ziet, met veel clusters, kennisgebieden en domeindeskundigheid. Allemaal met hun eigen RSS feeds (wow wat een aantal zeg!). 45 auteurs werken er aan mee zag ik, die al 131 berichten hebben gemaakt. De weblog dient aan te sluiten bij de Fontysvisie: “Idealisme in learning communities” (hier verder uitgewerkt). Je kunt een beetje achter de schermen kijken hoe het inrichtingsproces is beschreven.
En zoals weblogzonderhaast op merkt:

“…een beetje extra publiciteit kan nooit kwaad. Verstand van marketing heb ik niet, maar ik ben er van overtuigd dat de blogosphere net als bij m’n eerdere berichten over de   Weblog zijn werk zal doen.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. KennethVerburg.nl - Information Engineer in het wild

    Fontys Mediatheek weblog gelanceerd

    Wat ben ik jaloers op de geweldig tool die de Fontys Mediatheek ter beschikking heeft gekregen in de vorm van de Fontys mediatheek weblog. Dit weblog, waar ik eerder al over schreef, is vanaf vrijdag beschikbaar gekomen. Op het…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This