Select Page

Donderdag live verslag van Imagineering congres via dit weblog

Donderdag zal ik de lezers van Hans on Experience gedurende de dag regelmatig van updates voorzien van het Imagineering congres van de Imagineering Academy. Ik zal vanaf een hotspot vlak bij de Grote Kerk op diverse momenten postings verzorgen van de presentaties van de sprekers. Ook zal ik op MarketingFacts regelmatig melden als ik een nieuwe postings heb gedaan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Frank Meeuwsen

    Jammer dat ik die dag in Amsterdam zit om verslag te doen van Blognomics.nl, anders hadden we samen op het terras in Breda kunnen zitten. Je zit namelijk dan 2 minuten van mijn huis vandaan 🙂 Veel plezier in de Grote Kerk! Mocht je nog tijd over hebben, loop even de ierse pub O’Mearas binnen aan de Grote Markt, schuin achter de kerk. Heerlijk bier!

    Antwoord
  2. Hans

    Zal ik zeker doen, alhoewel het in de Colonie (heet dat stadscafe zo?) ook niet verkeerd was gisteren. Daar zit die hotspot nl.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This