Select Page

Chip Conley: success through innovation

Chip conleyChip Conley is volgende week in nederland. 21 april spreekt hij op het congres van de Imagineering Academie en 20 april is hij te gast bij HSMAI, waar een lezing wordt georganiseerd samen met European Center for Experience Economy.

“Onderscheidend vermogen doorslaggevend in business
In een wereld waarin productkwaliteit als vanzelfsprekend wordt verondersteld, wordt het onderscheidend vermogen op basis van "creatieve productinnovatie" én "gastvrijheidbeleving" steeds relevanter in het keuzeproces van de consument. Een combinatie van deze twee factoren, zoals toegepast door Chip Conley, lijkt dan ook een ‘succesformule’ voor de toekomst.

Innovatief ondernemen: "The Rebel Rules"
Chip Conley, door velen aangeduid als ‘Hospitality Wonderboy’, is niet alleen één van Amerika’s meest succesvolle ondernemers in de gastvrijheidindustrie, maar ook auteur van de business bestseller "The Rebel Rules; Daring to be yourself in business". Conley geldt dan ook als een inspirerend voorbeeld voor alle geïnteresseerden in het effect en de mogelijkheden van innovatief ondernemen binnen de hedendaagse ‘beleveniseconomie’.

Leiderschap op het programma
Tijdens dit unieke ochtendprogramma gaat Conley uitgebreid in op het ‘hoe & waarom’ achter het succes van zijn ‘Joie de Vivre’ hotelonderneming en de leiderschapskwaliteiten die zo kenmerkend zijn voor vergelijkbare Rebels als Sir Richard Branson van ‘Virgin’.”

Ik verheug me er al op om deze man die Experience echt heeft toegepast aan het woord te horen. Ik zal er op deze plek zeker op terug komen.

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This