Select Page

Amsterdam scoort hoog in ranking ‘quality of living’

Quality of living

 

Wij Nederlanders zijn niet zo trots op wat we doen. We hebben altijd wel wat op te merken over van alles en nog wat. Maar als je dan een dergelijke ranking (klik op plaatje voor vergroting) van Mercer ziet waarop Amsterdam op de 12e plek staat van steden wereldwijd waar de kwaliteit van leven (overall) hoog is, dan zie ik de wenkbrauwen al weer fronsen. ‘Zal wel geen betrouwbaar rapport zijn’, zal wellicht een conclusie zijn. Maar even goed, buitenlanders lezen dit ook en het is dus goed voor de exposure van Amsterdam om zo hoog te scoren. Wat meer trots zou gepast zijn.

(bron)

Tag:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This