Select Page

Onderzoekje TrackBack functionaliteit

Het aardige van vragen stellen in een weblog is dat er ook antwoorden op komen. Zo ook met mijn vraag over Wie er nu eigenlijk Trackback functionaliteit heeft?
Zo reageerde MarketingFacts, webdrain, frEdSCAPEs, pierre gorissen, tibsbits en weblogzonderhaast. Allemaal hartelijk bedankt voor de reactie.
Vooral de reactie van Weblogzonderhaast was een belangrijke vond ik. Deze gaf nl. een prachtige url naar een overzicht van weblogs met veel specificaties uitgezocht. Van harte aan bevolen! Helaas bevat het overzicht nog geen gehoste weblogsoftware. Ik heb de informatie van bovengenoemde reacties daarom dankbaar toe kunnen voegen.
Het overzichtje mbt trackback :
Trackbackoverzicht_1

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. frEdSCAPEs

    Resultaten Trackbackonderzoek Hans on Experience

    Zojuist werd het resultaat van het trackback-onderzoek van Hans Mestrum geplaatst.Opvallend is dat alleen Blogger (notabene de meest populaire en gebruikte service) geen trackback ondersteunt. Moet de conclusie dan zijn dat er heel veel Nederland…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This