Select Page

Onderzoekje TrackBack functionaliteit

Het aardige van vragen stellen in een weblog is dat er ook antwoorden op komen. Zo ook met mijn vraag over Wie er nu eigenlijk Trackback functionaliteit heeft?
Zo reageerde MarketingFacts, webdrain, frEdSCAPEs, pierre gorissen, tibsbits en weblogzonderhaast. Allemaal hartelijk bedankt voor de reactie.
Vooral de reactie van Weblogzonderhaast was een belangrijke vond ik. Deze gaf nl. een prachtige url naar een overzicht van weblogs met veel specificaties uitgezocht. Van harte aan bevolen! Helaas bevat het overzicht nog geen gehoste weblogsoftware. Ik heb de informatie van bovengenoemde reacties daarom dankbaar toe kunnen voegen.
Het overzichtje mbt trackback :
Trackbackoverzicht_1

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. frEdSCAPEs

    Resultaten Trackbackonderzoek Hans on Experience

    Zojuist werd het resultaat van het trackback-onderzoek van Hans Mestrum geplaatst.Opvallend is dat alleen Blogger (notabene de meest populaire en gebruikte service) geen trackback ondersteunt. Moet de conclusie dan zijn dat er heel veel Nederland…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This