Select Page

Videologging (2)

Ik schreef al eerder iets over videologging. Frank Meeuwsen van Frank-ly reageerde daar op en wees om enkele experimenten op dit gebied. Ook [Ver~Basterd] reageerde met een verwijzing naar zijn artikel over vloggen en de Tsunami. DuiMDog verwerkte het stukje in zijn ICT en onderwijs wiki. Frankwatching kon natuurlijk niet achterblijven met een verwijzing naar een posting van zijn hand over o.a. de Dylan-case. Kortom: dit onderwerp leeft.
Een mooi voorbeeld van vloggen heb ik gevonden op Weblogg-Ed waar Will Richardson veel bezig is met dit onderwerp. Hij houdt er regelmatig presentaties over.
De video (windows media) op zijn weblog laat diverse deelnemers in zijn project aan het woord en geeft een goede in kijk in zijn ‘vlog-keuken’.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. bas

    Verachterd = verbasterd ; )

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This