Select Page

Videologging (2)

Ik schreef al eerder iets over videologging. Frank Meeuwsen van Frank-ly reageerde daar op en wees om enkele experimenten op dit gebied. Ook [Ver~Basterd] reageerde met een verwijzing naar zijn artikel over vloggen en de Tsunami. DuiMDog verwerkte het stukje in zijn ICT en onderwijs wiki. Frankwatching kon natuurlijk niet achterblijven met een verwijzing naar een posting van zijn hand over o.a. de Dylan-case. Kortom: dit onderwerp leeft.
Een mooi voorbeeld van vloggen heb ik gevonden op Weblogg-Ed waar Will Richardson veel bezig is met dit onderwerp. Hij houdt er regelmatig presentaties over.
De video (windows media) op zijn weblog laat diverse deelnemers in zijn project aan het woord en geeft een goede in kijk in zijn ‘vlog-keuken’.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. bas

    Verachterd = verbasterd ; )

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This