Select Page

FutureMail

FuturemailGrappig! Stuur jezelf een mail in de toekomst, of een note of aankondiging of een herinnering aan een verjaardag. Je kunt zelfs je toekomstige items in een publieke toekomstige RSS-feed opnemen of in een toekomstige blog. Het is gratis en inschrijven doe je hier. Behoort inmiddels tot een van dehottest Furls.
Het is van Ben Sinclair. Hij had alleen vergeten om een privacy policy te maken toen hij het programma publiceerde en kreeg ontzettend veel vragen (per email) daarover. Logisch!. Is inmiddels rechtgezet:
“Privacy policy: I’m running this site for myself and as a service for anyone who wants to use it. Your email address will not be used for any purpose other than sending messages you create from your FutureMail account. I promise! -Ben Sinclair “

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This