FutureMail

FuturemailGrappig! Stuur jezelf een mail in de toekomst, of een note of aankondiging of een herinnering aan een verjaardag. Je kunt zelfs je toekomstige items in een publieke toekomstige RSS-feed opnemen of in een toekomstige blog. Het is gratis en inschrijven doe je hier. Behoort inmiddels tot een van dehottest Furls.
Het is van Ben Sinclair. Hij had alleen vergeten om een privacy policy te maken toen hij het programma publiceerde en kreeg ontzettend veel vragen (per email) daarover. Logisch!. Is inmiddels rechtgezet:
“Privacy policy: I’m running this site for myself and as a service for anyone who wants to use it. Your email address will not be used for any purpose other than sending messages you create from your FutureMail account. I promise! -Ben Sinclair “

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This