Select Page

Context Rules

Voor degenen die mijn weblog al wat langer bezoeken is het niet nieuw dat ik me vaak bezig houdt met leiderschap en dan in het bijzonder met servant leadership. Een vorm van leiderschap dat momenteel voorzichtig in opkomst is. Voorzichtig omdat het geen vorm is waarin trekken en duwen belangrijk is, maar vooral luisteren en dienen. De dienaar als Leider. Dat lijkt een tegenstelling maar is het niet. Leiders zijn er voor de mensen en niet andersom. Dat is dus al dienen. We gaan naar een ander leiderschap. Carly Fiorina heeft dat vervelend genoeg mogen ervaren. Ook in leiderschap is het: Context Rules. Dit artikel legt haarscherp de vinger op de zere plek. De titel is veel zeggend: Carly, are you listening?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This