Select Page

Buzzmarketing deel 2

Het tweede gedeelte van het interview met Darren Rowse. Het eerste deel over deze man die zijn geld verdient met bloggen vind je hier.
Hij geeft in dit interview tips voor business bloggers die willen starten, bedrijven die met bloggen willen beginnen en wordt hem gevraagd naar zijn visie op de toekomst van bloggen. Hij ziet vooral toekomst in bloggingnetworks zoals Weblog Inc, dus een soort eco-systeem van weblogs. Daarnaast vreest hij het stelen van informatie en zelfs RSS-feeds waarbij content gebruikt wordt zonder bronverwijzing en links.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This