Select Page

Mobile e-learning

MarketmobilecoverBrandon Hall heeft een onderzoek uitgebracht getiteld: “The 2002-2010 U.S. Market for Mobile E-Learning: Knowledge-ware, Performance-ware, Everywhere (.pdf)“. Daarin staat te lezen dat de tijd rijp is voor Mobile e-learning. Doordat er een verschuiving optreedt van desktops naar portable devices is het logisch dat e-learning zich in deze richting begeeft. Het heeft bovendien te maken met de trend naar always-on. We leren wanneer het ons uitkomt over zaken die er op dat moment toe doen. Er zullen nieuwe businessmodellen ontstaan die Mobile e-learning mogelijk maken. Bij mobiel e-learning moeten we niet alleen denken aan notebooks, maar ook aan tablets en PDA’s. Daarbij speelt de integratie van allerlei handheld devices mobile e-learning in de kaart.
De doelgroep voor mobile e-learning zal bestaan uit de klanten die reeds e-learning gebruiken en dit als een additionele mogelijkheid zien en er is een groep mobiele werkers, zoals service monteurs, verzekeringsagenten, sales e.d. die behoefte hebben aan nieuwe e-learning services. Het rapport beschrijft de opportunities en de ontwikkelingen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This