Select Page

Mobile e-learning

MarketmobilecoverBrandon Hall heeft een onderzoek uitgebracht getiteld: “The 2002-2010 U.S. Market for Mobile E-Learning: Knowledge-ware, Performance-ware, Everywhere (.pdf)“. Daarin staat te lezen dat de tijd rijp is voor Mobile e-learning. Doordat er een verschuiving optreedt van desktops naar portable devices is het logisch dat e-learning zich in deze richting begeeft. Het heeft bovendien te maken met de trend naar always-on. We leren wanneer het ons uitkomt over zaken die er op dat moment toe doen. Er zullen nieuwe businessmodellen ontstaan die Mobile e-learning mogelijk maken. Bij mobiel e-learning moeten we niet alleen denken aan notebooks, maar ook aan tablets en PDA’s. Daarbij speelt de integratie van allerlei handheld devices mobile e-learning in de kaart.
De doelgroep voor mobile e-learning zal bestaan uit de klanten die reeds e-learning gebruiken en dit als een additionele mogelijkheid zien en er is een groep mobiele werkers, zoals service monteurs, verzekeringsagenten, sales e.d. die behoefte hebben aan nieuwe e-learning services. Het rapport beschrijft de opportunities en de ontwikkelingen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This