Select Page

Inspirerend!

Het was gisteren inderdaad weer inspirerend bij Stef. Het is altijd weer bijzonder te merken hoeveel ‘wijshied’ er in jezelf zit waar je na enige oefening weer bij kunt komen. Door de positieve benadering van mensen en het stellen van de juiste kritische vragen is Stef in staat om die wijsheid weer naar boven te halen en je te leren luisteren naar je eigen stem.
Daardoor maak je stappen in je persoonlijke groei!
Binnenkort ga ik praten met Daan Fousert, schrijver van het boek Ander Leiderschap dat ik aan het lezen ben. Hij is veel bezig met Servant Leadership ofwel dienstbaar leiderschap. In mijn beleving is deze andere manier van leiderschap een ontwikkeling waar sterk behoefte aan is. Deze stroming is afkomstig van Robert Greenleaf, voormalig topman van AT&T die o.a. door zijn artikel: "De Leider als dienaar" veel los heeft gemaakt. Zijn voorbeeld en visie wordt wereldwijd uitgedragen, getuige de diverse Centers of Servant Leaderships.
Ik kijk nu al uit naar het gesprek met Daan Fousert, zodat ik na kan gaan hoe ik mezelf kan bekwamen in Servant Leadership.
De verandering in leiderschap heb ik op basis van het boek van Daan Fousert in een mindmap weergegeven die je hierbij aan treft.

Download Verandering in Leiderschap (pdf)

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    MindMaps

    De MindMap schema’s die ik maak met behulp van MindManager zijn populair. Ik zet ze hier nog even op een rijtje voor degenen die ze gemist hebben: – IQ, SQ en EQ – Marketing vs Imagineering – Ontwikkeling van Product naar Beleving in de Experience Econ…

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. EBlogs - Online Information Need & Know for Internet Marketing. - [...] my weblog, a posting and download the [...]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This