Select Page

Generation C

Ilife
Generation C is een belangrijke trend. Het gaat over Content waar we van alles mee willen doen. We willen zelf concent creeëren of opslaan. Of dat nu weblogs zijn zoals deze, digitale foto’s die we bewerken, films die we maken, websites die we bouwen of muziekdownloads. We willen creatief zijn en worden daarbij een handje geholpen door fabrikanten die met allerlei producten de markt op komen. Filmcamera’s die we nu kunnen kopen waren tot voor kort alleen voor professionele filmmakers. Weblogs die we nu simpel kunnen ‘vullen’ waren eerst het domein van internetprogrammeurs. Foto’s digitaal bewerken was iets voor studio’s. Kortom: een trend die we in de gaten moeten houden en waar we slim op kunnen spelen. Anderen doen dat al!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This