Select Page

Generation C

Ilife
Generation C is een belangrijke trend. Het gaat over Content waar we van alles mee willen doen. We willen zelf concent creeëren of opslaan. Of dat nu weblogs zijn zoals deze, digitale foto’s die we bewerken, films die we maken, websites die we bouwen of muziekdownloads. We willen creatief zijn en worden daarbij een handje geholpen door fabrikanten die met allerlei producten de markt op komen. Filmcamera’s die we nu kunnen kopen waren tot voor kort alleen voor professionele filmmakers. Weblogs die we nu simpel kunnen ‘vullen’ waren eerst het domein van internetprogrammeurs. Foto’s digitaal bewerken was iets voor studio’s. Kortom: een trend die we in de gaten moeten houden en waar we slim op kunnen spelen. Anderen doen dat al!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This