Select Page

Ben je voor het eerst op deze weblog?

Hoi, ben je misschien voor het eerst op deze weblog?

Welkom!

Ik hoop dat je datgene vindt waarvoor je hier komt. Schroom niet om te reageren. Mijn reactiemogelijkheid staat daarvoor open en ik stel er prijs op om ieders mening te horen.
Wil je weten wat een weblog nu eigenlijk is of wat al die termen zoals trackback en RSS betekenen, klik dan op het plaatje rechtsboven voor een online uitleg. Er zit wel audio bij dus je hebt speakers nodig. Ik heb meer van dergelijke screencasts gemaakt. Je vindt die op mijn screencasting weblog.

Wil je meer over mijn achtergrond weten? Klik dan op de About link in de rechterkolom. In de linkerkolom vind je de Google Search. Daarmee kun je op mijn weblog zoeken.
Wil j terug naar het begin, dan kan dat altijd door op de de foto bovenin met de tekst Hans on Experience te klikken.
Je vindt in de linkerkolom de archieven van de maanden en de categorieën waarin de berichten zijn opgeslagen. En in de rechterkolom vind je bijvoorbeeld mijn online archieven.
Klik gerust overal op het  zijn slechts hyperlinks naar andere gedeeltes van mijn weblog of andere weblogs of websites.
Veel leesplezier en laat eens wat van je horen!

hartelijke groeten
Hans

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This