Zo zeg, ik kreeg net een leuk mailtje dat ik op de ranglijst sta van meest engaged communications professional van een zeer gerenommeerd Social Media platform!

“Hi Hans,

Mijn naam is xxxxxx en ik werk als communicatie manager bij xxxxxx

We werken op het moment aan een ranglijst met de top 10 ‘meest engaged communications professionals’ op xxxxx. Deze lijst wordt samengesteld op basis van een aantal factoren waaronder het aantal bezoeken, engagement op het platform en activiteit op het platform zoals het posten van reacties, het delen van berichten etc.

Ik kan vast verklappen dat je in de top 10 van de lijst zit dus bij deze alvast gefeliciteerd! Dit is echter nog even geheim!

We zullen deze lijst delen via ons eigen platform en ook met het blad Communicatie. Ik zal je het laten weten zodra hij is gepubliceerd!

Groet,
xxxxxx”

Mooi toch! Oh en ik kan je verzekeren dat het geen spam of iets dergelijks is 😉