Het vakantieritme zit er nu lekker in. Wat vaker de grill aan buiten, lekker de bergetappes kijken in de Tour en veel vaker vroeg wakker. Laatste dagen ben ik al om 5.15 uur wakker. Dus volgens mij begin ik al aardig uitgerust te raken.
Natuurlijk bereid ik me voor op onze trip naar Italië met de bekende routekaarten en anwb boekies en heb ik de tuin een flinke beurt gegeven. Dat laatste is nog niet helemaal klaar. Deze week nog wat boompjes snoeien in de voortuin zodat ze weer mooi rond zijn.
Mijn dochters zijn ook weer thuis na hun vakantie met vriendinnen, dus het is nu weer lekker druk in huis. Gelukkig is het vandaag wat afgekoeld, man man wat een klef zweterig weer was het. Noodweer hebben we hier in Boxtel niet gehad afgelopen dagen, maar ik ben blij dat het niet meer zo warm is. Mijn dochter vond het in Frankrijk waar het meer dan 34 graden was veel aangenamer dan hier.
Deze ochtend ga ik voor het exit-gesprek naar Tulip. Dan hebben we dat ook weer gehad. Daarna gelijk even langs de anwb voor een routekaart van Duitsland die ik vergeten was en een kabelhaspel kopen zodat de grillplaat straks mee kan op vakantie.