Zoals eerder vermeld ben ik bij een klant van NewLevel.nl een training aan het geven gedurende drie weken, en ik hou dagelijks in een weblog bij hoe de vorderingen zijn, welke onderwerpen we behandeld hebben, en andere wetenswaardigheden, zoals interessante doorverwijzingen naar aanvullende technische informatie e.d.
Ik moet zeggen dat het me enigszins tegenvalt om iedere dag een verhaaltje te schrijven. Tot nu toe hield ik op een kladblok in telegramstijl wat aantekeningen voor mezelf bij, en nu probeer ik er toch een leuk lopend verhaaltje van te maken.
Verder is een bijkomende moeilijkheid dat ik in mijn klaslokaal geen internet heb. (voor de voortgang van de training is dat trouwens ideaal) Doordat die internet aansluiting in het lokaal er niet is, heb je iets minder de mogelijkheid om af en toe eens een doorverwijzing naar de weblog te laten zien. Daardoor kost het wat moeite om de interesse van de cursisten op te wekken.
Als ik naar de reacties op de weblog kijk moet ik concluderen dat er tot nu toe nog geen enkele cursist gereageerd heeft, maar na verloop van een paar dagen kreeg ik toch wel wat positieve (mondelinge) reacties.
Ik denk wel dat er inmiddels een behoorlijke schat aan informatie ontstaan is, en die groeit nog iedere dag.
De eerste week training is nu af, en we gaan de komende twee weken verder met nog twee groepen.