Bij mijn vorige reactie op deze weblog heb ik een aantal zaken gemeld waar Hans (en de andere lezers) wel wat extra toelichting op konden gebruiken.
Ik heb wat reacties gehad van cursisten en van hun leiding gevende (mijn opdrachtgever) en die varieerden van leuk en nuttig om een overzicht te hebben van wat we gedaan hebben, tot ook een idee hebben van wat we allemaal doen. Vooral voor mensen die wel betrokken zijn bij de training maar niet zelf meedoen kan dat best leuk zijn.
Er staat een behoorlijke hoeveelheid bruikbare achtergrondinformatie op de weblog omdat cursisten een directe doorverwijzing hebben naar extra informatie. Dat kan ik even toelichten: In deze groepen zitten cursisten van totaal verschillend niveau, achtergrond en interessegebied. Het is voor mij onmogelijk om iedereen precies dat te geven wat men van mij verlangt. Met die doorverwijzingen kan iedereen die info opvragen die hij of zij (meestal hij) het meest interessant vind. Dus toch handig.
Om vragen op de weblog te zetten en die de volgende dag te behandelen vind ik een beetje sneu voor degenen die dan niet die weblog lezen. Ik denk er wel aan om bijvoorbeeld een lab die we doen uit te werken op de weblog.