Voordeel is als je in de lappenmand zit, dat je dan tijd hebt, nee neemt, om tegen zaken aan te lopen die je aandacht zomaar trekken. Stumble upon dus. Zo ook onderstaande presentatie. Behalve het feit dat deze presentatie niet gemaakt is met powerpoint maar met Prezi, een prachtige tool, is de inhoud ook prachtig. Het laat perfect zien hoe creatief de jeugd kan zijn. Storytelling, maar dan anders. Van nu dus. Geniet van deze uitspattingen van creativiteit. En zie hoe je presentaties ook op een andere manier vorm kunt geven door Presi. Het vergt wat oefening heb ik gemerkt omdat het een hele andere benadering is van presentaties maken. Meer vanuit loslaten en associaties dan vanuit een lineaire rij sheets.

Je loopt door de presentatie heen door op de playknop te klikken. Daarna kun je onder More de presentatie ook fullscreen zetten. De meeste video’s beginnen automatisch te spelen.

Werkelijk prachtige (video)vondsten! Geniet!

(Onder de presentatie staat ook de link die je kunt gebruiken mocht het hier te traag draaien door meerdere bezoekers. In principe zit ook bij alle video´s geluid.)