Podcast_verhofstadt_1Niet dat ik weet. Maar de premier van België wel. Lopen ze daar toch weer voor. Of niet? Op de website van de belgische premier staat het allemaal vermeld volgen Luc van Braekel.  Wil ik even naar die podcast van Verhofstadt (xml) gaan luisteren via de feedburner feed (geen officiële) ligt er volgens mij die hele site uit van de regering. Of zouden ze nu zoveel traffic krijgen van luisteraars….
Kenneth Verburg en Jurgen Verstrepen maken hierover ook lawaai. Kan het zijn dat de premier in overtreding is, vraagt Jurgen zich hieronder af. Misschien is de site daarom uit de lucht of niet bereikbaar? Straks nog maar eens gaan kijken (en luisteren). Update: 17.30u: werkt!


"Heeft de premier hiervoor een brief (melding) geschreven naar het VCM? Zijn de Vlaamse mediadecreten op toepassing op hem? Is de podcast een persoonlijk initiatief of een kabinetsinitiatief? Een persbriefing waar de av pers op is uitgenodigd is nog iets anders dan zelf een mediakanaal (i.d.g. podasting) beheren."