Afgelopen woensdag was ik te gast bij Omroep Brabant op uitnodiging van Tim Zunneberg, chef Nieuwe Media. We zijn met elkaar in contact gekomen via het webloggen. Ja Tim blogt ook. En dat doet hij al sinds 2002!  Ik las dat hij ook Nederlands heeft gestudeerd net als ik. Kortom: aanknopingspunten genoeg voor een gesprek.
Goh, wat was het heerlijk om bij een Brabants ‘bedrijf’ binnen te komen. Heerlijk! Je voelt je gelijk thuis. Fijne sfeer, het lekkere brabantse accent, gemoedelijkheid en blijheid.
We hadden een gesprek incl. rondleiding van meer dan 2 uur. Het ging natuurlijk vooral over de nieuwe media, webloggen, user generated content en de transformatie van een omroep. Daarnaast kreeg ik een rondleiding langs alle studio’s en redacties! Man dat was interessant. Om de studio eens te zien waar het Nieuws vandaan komt en Bureau Brabant. En paar mensen te zien die je anders op tv ziet. Hartstikke interessant! En weet je, ik mocht het allemaal filmen. Die video komt natuurlijk ook online, zodat je me ziet rommelen met de autocue 😉
Maar nu eerst hier de foto’s die ik nam toen ik iets te vroeg aankwam.
@Tim: en dè gu bedankt bent dè witte 😉


Naar de fotoset in Flickr
.