Select Page

Video impressie ICT Gala 2006

Heb je het ICT Gala 2006 gemist omdat je geen uitnodiging hebt gekregen, of wil je het gewoon nog eens zien, dan heb ik hier de videos die ICT Office ter beschikking stelt. Het is een Windows Media file (wmv). Door op het plaatje te klikken start de video. Mooie sfeer impressie. Jammer dat ik die avond niet kon. Ik heb wel wat gemist zo te zien.

Hoogtepunten waren de uitvoering van het Philips Symphonie-orkest onder
spraakmakende leiding van Jules van Hessen, de uitreiking van de ICT Personality
Award 2006 aan Paul ‘t Hoen (ICTRegie) en het gastoptreden
van wereldkampioen kunstfluiten, Geert Chatrou.

Ict_gala_1Ict_gala_2

Technorati tags:: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans Mestrum

    Even ter verduidelijking: het zijn dus 2 verschillende videos!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This