Select Page

The Social Customer Manifesto

Naar aanleiding van mijn posting over de Cluetrain Manifesto gaat Frank-ly zijn scriptie over scenemarketing on-line zetten. Jawel! Dat is nog eens open source gedacht. Alhoewel het manifest al weer van 4 jaar terug is, merk ik dat de inhoud meer en meer tot de verbeelding spreekt; nee liever, werkelijk is.
Marco van Marktingfacts schreef al eens een posting over dit fenomeen. Daar wees hij ook op het vervolg op de schok die the Cluetrain te weeg bracht, nl. the Social Customer Manifesto.
THE SOCIAL CUSTOMER MANIFESTO
I want to have a say.
I don’t want to do business with idiots.
I want to know when something is wrong, and what you’re going to do to fix it.
I want to help shape things that I’ll find useful.
I want to connect with others who are working on similar problems.
I don’t want to be called by another salesperson. Ever. (Unless they have something useful. Then I want it yesterday.)
I want to buy things on my schedule, not yours. I don’t care if it’s the end of your quarter.
I want to know your selling process.
I want to tell you when you’re screwing up. Conversely, I’m happy to tell you the things that you are doing well. I may even tell you what your competitors are doing.
I want to do business with companies that act in a transparent and ethical manner.
I want to know what’s next. We’re in partnership…where should we go?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This