Select Page

Stukkie voor Henk Jan klaar

Henk Jan van Highprofile vroeg me een stukkie te schrijven voor zijn Site Guide magazine. Gelijk maar even in de pen geklommen en 263 woorden op papier laten lopen. Tja, 63 woorden teveel. Dus effe wat schrappen en schrapen en 193 woorden zeggen ook wat ik bedoel.
Tzt wordt het gepubliceerd en zo. Met foto’s erbij. Mooi, de week is weer begonnen.
Oh ja en andere bloggers gaan ook een stukkie schrijven voor HJ: frank van frankwatching, frank van frank-ly en jeroen van adfoblog. En volgens mij wordt marco van marketingfacts geïnterviewd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    Ha Fred, iedere blogger heeft een thema gekregen. Voor mij gaat het over de kracht van de consument

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This