Select Page

Scoop: Online questions for Rolf Jensen on toplecture!

Technorati tags:

Ah, that’s a great scoop Albert just told me!
On the toplecture (pdf)  of Rolf Jensen people can ask him questions online! So be prepared for this great opportunity to discuss with THE trendwatcher and writer of the bestseller The Dream Society.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Albert Boswijk

  Beste Hans
  Leuk dat je ons die aandacht geeft. Er wordt met spanning gewerkt door het team van 2 yellows aan de site, elke uur komen er nieuwe dingen op. Jouw opmerking in ons gesprek van 2 mnd geleden is een turming point geweest in mijn opvatting over het ontsluiten van informatie. Vast houden en er heel weinig mee doen, of beschikbaar maken. Er is nog zoveel meer. We komen nog met interviews van Rifkin,Godin, Quinn, Jensen, Conley en Pine. Het is echte een transformational experience. Thanks Albert

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Albert, ik voel me gevleid door je woorden. Fijn dat ik bij hebben kunnen dragen aan je transformatie. Het ‘overkomt’ me de laatste tijd meer dat ik mensen schijn aan te steken.
  En wat een mooi materiaal staat er op jullie nieuwe meeting point. Jammer dat het nog achter ‘slot en grendel’ zit 😉 Hopelijk krijgen veel mensen de sleutel…dat past beter in wat Jensen bedoelt in zijn nieuwe boek.

  Antwoord
 3. Mark

  Jammer dat er geen student fee is. Was er graag bij geweest als “fan/bestudeerder/volger/gelover/kritisch bekijker/geinteresseerde” van de ontwikkelingen omtrent de experience economy.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @mark: ik stuur het even door naar Albert. Wie weet..

  Antwoord
 5. Mark

  @hans: Bedankt voor de moeite! Ben voor mn master aan het kijken naar de 5 stappen van Pine & Gilmore (voor het ontwikkelen van experiences), deze vergelijken met standaard modellen en kijken hoe de thematiek van de experience economy binnen productontwikkeling past.
  Blijft toch een thema wat me blijft boeien.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This