Select Page

Politici moeten weblog nog ontdekken – Brabants Dagblad 17 juni 2008

Een artikel in Brabants Dagblad over het feit dat politici eigenlijk nog maar zelden gebruik maken van weblogs. Vreemd als je toch bedenkt dat ze met de kiezer in contact willen komen. Durven ze zich wel open en kwersbaar op te stellen?
Lees het hele bericht. Of download de pdf van het artikel (pdf).

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. Marusjka Lestrade-Brouwer

  Hoi Hans,
  In de regio Oss is blijkbaar hetzelfde onderzoek gedaan met een iets ander, maar eveneens bedroevend resultaat. Ik heb op de site en via mijn weblog gereageerd. Bovendien aan de griffie gevraagd of ze een brief willen sturen namens de Brabantse Staten omdat 12% van de statenleden/burgercommissieleden actief is als blogger. Dat is dus heel wat anders volgens mij!
  Groetjes,
  Marusjka

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This