Select Page

Nee Job Cohen reageert toch niet….of wel?

Vanmorgen had ik het nog om dat mooie initiatief van de burgemeester van Amsterdam om een weblog te starten. Maar nu is het alweer anders. Geen reacties meer en een posting weg. Ook de lay-out is veranderd. En de reacties die er al stonden zijn ook ineens weg.
Hmmm, hebben ze nu al spijt gekregen of zie ik het gewoon niet goed…..
He, nu is er weer een gedeelte van de reacties. Maar er zijn er wel 104. Er wordt kennelijk vanalles gedaan om de weblog onderuit te halen of te spammen. Dus toch die idioten en spammers…..

Update: ik zie het al. Er wordt gemodereerd. In de reacties zijn kwetsende reacties verwijderd, zo zag ik in de source. Bah waarom moet een dergelijk initiatief zo neergesabeld worden?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Hans Mestrum

  Vanaf 11 uur is het gedoe begonnen zo zie ik. Wat een gedoe. Er wordt ook ver/gewezen naar geenstijl….

  Antwoord
 2. Ronald Kleverlaan

  Ik heb nog steeds niet de mogelijkheid gezien om te reageren. Het lijkt er inderdaad op dat er veel gespammed wordt, als je de source bekijkt. Zonde dat dit weer direct gebeurd… Ik begrijp echter niet waarom ze geen gebruik maken van bestaande blog-software waar goede moderating functies in zitten. Het lijkt er op dat dit custom-made is.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Dag Ronald, ja dat snap ik ook niet. Maar het is wel belachelijk dat het gebeurt…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This