Select Page

Nederland 5e rijkste land van Europa

EurostatLuxemburg is het rijkste land van Europa volgens bijgaand overzichtje van Eurostat (pdf). Nederland komt na Oostenrijk en voor de UK. Opvallend is dat Ierland zo hoog staat. Ik kan me nog herinneren dat er in het verleden veel bedrijven naar Ierland zijn gehaald om de economie te stimuleren. Nou dat is kennelijk gelukt.

(via Baeyens.net)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Wannes

  En wij Belgen op de zevende plaats…
  Waarop is dat gebaseerd?
  Want al naargelang je de parameters instelt kan waarschijnlijk elk (redelijk) welvarend land in de top tien komen. Of kunnen er toch minstens grote verschijvingen gebeuren binnen de top tien.
  Ach, leve onszelf dat we het goed hebben. En ons druk kunnen maken over wie nu eigenlijk het rijkste is…

  Antwoord
 2. Hans

  Het is inderdaad maar net wat je onder rijk verstaat. Ik ken wat voorbeelden waardoor we in Nederland helemaal niet zo rijk zijn. Maar dan bedoel ik iets anders dan materialisme. Ik betrap me er inderdaad nu zelf op dat ik nog geconditioneerd ben om naar dit soort statistiekjes te kijken. Gelukkig kijk ik ook naar andere zaken.

  Antwoord
 3. Peter Vrinten

  Zouden we armer worden door het ophoesten van miljarden voor Spanje,Portugal, Italie, Ierland en Griekenland, loopt zo het begrotingstekort niet verder op? Wie kan mij daar ietwat wegwijs in maken? Peter Vrinten

  Antwoord
 4. Dolfvandersteeg

  Graag wil ik reageren op dit onderzoek. Het is natuurlijk een lachertje en een grote leugen dat nederland tot de rijkste landen behoord. Met plaats 5.
  Hoe zit het met Griekenland op plaats 14 en daarna italie en spanje.
  Zij staat op het punt van faillisement!
  En dan Nederland met zijn staatsschuld van bijna 400 miljard………
  Wel we zakken langzaam weg in het moeras wat armoede heet.
  De armoede zal zeer sterk stijgen de komende 2 jaar. Voedselbank,kledingbank enz.
  schuldhulpverlening die wachttijden heeft en dan de uithuiszettingen. zie http://www.uithuiszetting.nl

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This