Select Page

Je hebt reclame en reclame!

Pringles reclame

 

Deze reclamespot van Pringles moet je gezien en gespeelt hebben! Hij past volgens van Frans Nauta perfect in de beleveniseconomie. Knap gemaakt en je bent wel een poosje bezig. Zet wel je geluid even aan anders ontgaat je het meeste zo niet alles. De homepage van de bedenkers liegt er ook niet om. Ik snap waarom Frans het een belevenis noemt. Prachtig!

Tags: beleveniseconomie

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Timbo

    In het begin dacht ik, de zoveelste in het rijtje.. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat het niet werkt. Wat goed is bij deze campagne is dat er een winners-element in zit. Het is meer dan alleen interactie, en sanjeev grappige dingen laten doen. Na per ongeluk 2 goede dingen gezegd te hebben kreeg ik een doos met pringles, dit zet je aan tot meer! Dit in tegenstelling tot de burger king chicken, cristal clear oprah en dat beer-ding.
    Deze xml file is ook wel handig trouwens, http://www.nevashut.com/game/game_data_postcomp.xml

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This