Select Page

Heeft iemand een idee?

Naar aanleiding van mijn posting over de RSS feeds van Microsoft hebben we het idee om voor de trainers van NewLevel.nl die feeds beschikbaar te stellen. Nu kan iedereen zich wel apart registreren voor Bloglines of een centraal account aan kunnen maken, maar ik zo het mooier vinden als we de feeds binnen zouden kunnen laten komen in een weblogposting. Daar zijn vast wel mogelijkheden voor, maar ik heb ze zo niet op mijn netvlies. Iemand een idee?

Tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Frank Meeuwsen

  Hans, wat bedoel je precies? Je kunt toch de lijst van de feeds van Microsoft in een weblogpost plakken? Of wil je de inhoud van de feed in een eigen weblog laten stromen? Dat kan ook, moet je wat programmeren…

  Antwoord
 2. Hans

  Ja ik wil de inhoud van de feeds in een posting laten stromen. Ik ben nu aan het experimenteren met een tool: http://jade.mcli.dist.maricopa.edu. Zo laat ik ook mijn postings op de tulip site binnenkomen.

  Antwoord
 3. Hans

  @arnoud: bedankt. Ik kende die al. Is net zoiets als die andere die ik noem. Ik ga ook even op die andere link kijken.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This