Select Page

De Edukast met mijn interview staat online

Ik schreef er al over en nu staat hij online. De podcast van Pierre: Edukast-226-20070414. Met daarin het interview via Skype dat Pierre Gorissen met me had.
Je  kunt de podcast daar ook rechtstreeks beluisteren of downloaden. Hij heeft ook uitgebreide shownotes staan met de links naar relevante informatie en websites. In het gesprek hebben we het over mijn werk bij Tulip Computers, de CeBIT, de bloggersactie voor de CeBIT en het ‘nieuwe’ Tulip Computers.
Ik was natuurlijk een beetje gespannen voor het resultaat. Hoe zou het erop staan? Hoe komt het over? Wat zeg ik allemaal? Ik vond het leuk om te doen en ben best tevreden. Maar….
Wat vinden jullie van de podcast? Ik hoor dat natuurlijk ook graag.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

9 Comments

 1. Kaj Rietberg

  Hoi Hans,
  Ik heb het interview nog niet helemaal gehoord, maar vond het leuk om te horen. Ik ben al wat langer aan het bloggen sinds vorig jaar juni, maar eigenlijk pas sinds vorige maand actiever. Dus ben ik de blogwereld aan het verkennen hier in Nederland en op deze manier kom ik zeker meer te weten. Ik vind deze vorm ook zeer geschikt.

  Antwoord
 2. Speciaal Onderwijs

  Schrijven in het Speciaal Onderwijs

  Veel kinderen hebben moeite met hun fijne motoriek. Deze is vaak niet goed ontwikkelt. Dat merken we dan ook bij de schrijfschriftjes. Maar vooral tijdens lessen zoals taal, waar veel geschreven moet worden. We laten kinderen van wie het handschrift ni…

  Antwoord
 3. Kaj Rietberg

  Hoi Hans,
  Ik heb op mijn weblog weer een reactie gegeven op het artikel.
  Hoe onthoud jij eigenlijk waar je op reageert?

  Antwoord
 4. Desie

  Hoi Hans.
  Bedankt!!
  We hebben volgende week zondag kapioensuitrijking en dan gaan we feesten!!
  Groetjes Desie

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  @kaj, ik gebruik cocomment voor het opslaan van mijn reacties bij anderen. En die RSS feed zit in mijn feedreader zodat ik nieuwe reacties op die reactie kan volgen. Bij sommige weblogs, zoals hier bij mij, kun je aanvinken dat je een email wilt krijgen als er een nieuwe reactie binnen komt. Zo kan het ook. Die laatste mogelijkheid gebruik ik ook wel eens.

  Antwoord
 6. Kaj Rietberg

  Had ik niet aan gedacht. De feed van cocomment is dan het zelfde als de feed van reacties zoals jij hier bovenaan de reacties hebt?

  Antwoord
 7. Kaj Rietberg

  Bedankt, ga ik gelijk een map aanmaken in mijn Sage feedreader van firefox.

  Antwoord
 8. Kaj Rietberg

  Hoi Hans,
  Ik kreeg het volgende bericht van iemand uit Amerika. Ik had gereageerd op de foto in dit artikel:
  http://speedchange.blogspot.com/2007/03/cal-07-disruption.html
  The photo is really just an illustration, though I do think tablets and handhelds hold the greatest potential for the disruption of the paradigms under which “special” students are educated.
  Tablets break through the barriers imposed by both keyboarding and manual handwriting, and combined with Windows Vista’s speech recognition, the breakthrough is even more dramatic, creating the possibility of removing the “how” from importance in the classroom, so that we can focus on “the what”

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This