Nederland Kantelt!

In het verleden schreef ik al vaak over thema’s de Tussentijd en de Mens Centraal. Over communicatieve zelfsturing en veranderingen die op til zijn. Prachtig om nu het initiatief Nederland Kantelt te zien van Professor Jan Rotmans, hoogleraar Transitiekunde van de Erasmus Universiteit.

In onderstaande video vertelt hij zijn verhaal, waarin hij uitlegt waarom hij een radicale verandering voorstaat. Hij raakt elke snaar van de samenleving en trekt dwarsverbanden door alle lagen van de maatschappij. Geen tijdperk van veranderingen maar een verandering van tijdperk. Eindelijk iemand die het verhaal van de nieuwe tijd in al haar facetten op een rijtje zet vanuit een wetenschappelijk, maar ook activistische insteek. Een oproep om het kantelpunt te bereiken: 2.5 miljoen kantelaars.

Machtig en prachtig!

Bekijk ook de website Nederland Kantelt en doe mee! Wat ben jij? Een Kantelaar, een Verbinder of een Koploper?
Ik voel me Kantelaar en Verbinder.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This