Select Page

Nederland Kantelt!

In het verleden schreef ik al vaak over thema’s de Tussentijd en de Mens Centraal. Over communicatieve zelfsturing en veranderingen die op til zijn. Prachtig om nu het initiatief Nederland Kantelt te zien van Professor Jan Rotmans, hoogleraar Transitiekunde van de Erasmus Universiteit.

In onderstaande video vertelt hij zijn verhaal, waarin hij uitlegt waarom hij een radicale verandering voorstaat. Hij raakt elke snaar van de samenleving en trekt dwarsverbanden door alle lagen van de maatschappij. Geen tijdperk van veranderingen maar een verandering van tijdperk. Eindelijk iemand die het verhaal van de nieuwe tijd in al haar facetten op een rijtje zet vanuit een wetenschappelijk, maar ook activistische insteek. Een oproep om het kantelpunt te bereiken: 2.5 miljoen kantelaars.

Machtig en prachtig!

Bekijk ook de website Nederland Kantelt en doe mee! Wat ben jij? Een Kantelaar, een Verbinder of een Koploper?
Ik voel me Kantelaar en Verbinder.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This