Select Page

Video: ICTprofessionaliseringstool voor docenten

Video: ICTprofessionaliseringstool voor docenten

Via via via kwam ik terecht bij deze interessante video van John van Dongen gemaakt door Willem Karssenberg. Niet zozeer vanwege de tool die hij bespreekt. Maar vooral omdat John heel duidelijk uitlegt hoe de nieuwe (of liever huidige) wereld van onze studenten eruit ziet en dat het gebruik van social en multimediale tools eigenlijk meer van de grond zou moeten komen.
Het filmpje is gemaakt met een flip en windows moviemaker. Simpel gereedschap dat perfect in het onderwijs ingezet zou kunnen worden.

Posted via email from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This