Select Page

Fotoblog: Serengeti National Park – Tanzania 23 en 24-7-2010

Een van de hoogtepunten van onze safari naar Tanzania (en die waren er best veel) was ongetwijfeld het verblijf in de Serengeti. 2 Dagen waren we in dit beroemde park. Veel natuurfilms worden er opgenomen en ik begrijp nu waarom. Wat een wild zie je daar op een onmetelijke vlakte. We hebben de ´kill´ van een buffel gezien door een groep leeuwen en daarna het proces van welpen halen door moederleeuwin, gazelle verorberen, buffel ´koud maken´ en aanstukken trekken etc. etc.
Een beetje van die sfeer tref je aan in deze fotoset van de Serengeti.
Meer foto’s vind je hier.

Posted via email from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This