Select Page

Dit bedoel ik

Wow!
Martijn Aslander in Het Gesprek in de uitzending van 10 juni jongstleden. En wat voor een gesprek. Hij zegt precies de dingen zie ik ook vaak zeg, schrijf, presenteer en probeer te leven.

Tranen
Toen ik naar zijn gesprek zat te luisteren kwam bijna elke zin aan als, ja dat zou ik ook zo gezegd kunnen hebben. Niet in dat tempo 😉 maar wel met dezelfde intentie en beleving.
Heerlijk om Martijn zo bezig te horen. Hij slaat zo veel spijkers op de kop. Ik moet zeggen dat ik regelmatig tranen in mijn ogen had. Tranen die je krijgt als je weet dat het klopt wat iemand zegt en dat het zo wezenlijk is. Zo gaat over waarde en waarden.

Een echte tip
Kortom: dit is een echte tip! Ik zou je ook zoiets verteld hebben als je me vroeg naar wat ik voel, denk, ervaar en vindt.
Geniet en ik hoop dat je me wilt laten weten wat je er van vindt in de reacties, via Twitter of anderszins.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Peter van den Berg

    Bedankt voor de link naar dit filmpje. Ik was niet in tranen ;-), maar raakte al luisterend wel geinspireerd!

    Antwoord
  2. Kobus

    Goed verhaal inderdaad. Ik zie ‘m regelmatig voorbijkomen op lifehacking.nl. Ik stuur dit filmpje door naar wat mensen uit het beruchte bedrijfsleven waar hij het over heeft. 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This