Select Page

Dit bedoel ik

Wow!
Martijn Aslander in Het Gesprek in de uitzending van 10 juni jongstleden. En wat voor een gesprek. Hij zegt precies de dingen zie ik ook vaak zeg, schrijf, presenteer en probeer te leven.

Tranen
Toen ik naar zijn gesprek zat te luisteren kwam bijna elke zin aan als, ja dat zou ik ook zo gezegd kunnen hebben. Niet in dat tempo 😉 maar wel met dezelfde intentie en beleving.
Heerlijk om Martijn zo bezig te horen. Hij slaat zo veel spijkers op de kop. Ik moet zeggen dat ik regelmatig tranen in mijn ogen had. Tranen die je krijgt als je weet dat het klopt wat iemand zegt en dat het zo wezenlijk is. Zo gaat over waarde en waarden.

Een echte tip
Kortom: dit is een echte tip! Ik zou je ook zoiets verteld hebben als je me vroeg naar wat ik voel, denk, ervaar en vindt.
Geniet en ik hoop dat je me wilt laten weten wat je er van vindt in de reacties, via Twitter of anderszins.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Peter van den Berg

    Bedankt voor de link naar dit filmpje. Ik was niet in tranen ;-), maar raakte al luisterend wel geinspireerd!

    Antwoord
  2. Kobus

    Goed verhaal inderdaad. Ik zie ‘m regelmatig voorbijkomen op lifehacking.nl. Ik stuur dit filmpje door naar wat mensen uit het beruchte bedrijfsleven waar hij het over heeft. 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This