Select Page

Flickr nu met overzichtelijke statistieken

Nieuwe homepage
Ik zag gisteren pas voor het eerst dat Flickr de homepage vernieuwd heeft. Volgens hun blog is dat sinds 16 oktober. En ze hebben er gelijk ook een screencast van gemaakt.

Statistieken
Nog interessanter vind ik de uitgebreide statistieken die nu te zien zijn. Zo kun je zien hoeveel mensen je foto’s of sets bekeken hebben per dag, of zien welke foto’s populair zijn en hoe je foto’s gevonden worden.

694 views
Gisteren zijn er maar liefst 694 views op mijn foto’s geweest! Da’s toch heel wat. Handig om te weten dus. En zo zie je maar weer dat ook foto’s hun weg wel vinden in de online conversation stream.

Plaatjes
Ik heb hieronder de plaatjes neergezet van mijn Flickr account. Als je er op klikt krijg je een grotere versie te zien.

flickr stats flickr stats2

flickr stats3 flickr stats4

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This