Select Page

Paar daagjes Arnhem

Deze week ben ik een paar dagen in Arnhem. Morgen ga ik bij @gerjanne en @marketingfacts op bezoek. Kantoor upstream. Naast natuurlijk eens kijken hoe Marco en collega’s erbij ziten, gaat Gerjanne Tiemens me alles vertellen over de nieuwe Great Place to Live krant waar ik een artikel voor ga schrijven.
‘s Middag zit ik niet in Arnhem maar in Bilthoven bij Albert Boswijk van European Center for the Experience Economy. Daarbij is Arnold Cornelis o.a. het gespreksonderwerp.
De dag daarop ga ik naar MediaZicht in Arnhem. Ik ga daar naar Fred Dijkstra en hij gaat me vanalles vertellen over augmented reality, want daar zijn zij in gespecialiseerd. Ik zal dit gesprek op video opnemen zodat ik het hier kan bloggen.
Daarna ga ik een broodje eten met @nescio en ‘s middags koffiedrinken bij Henk Jan Winkeldermaat van Punkmedia. Ook allemaal in Arnhem.
Misschien gebruik ik mijn Vado om wat video’s te maken van de locaties en de mensen. En mijn fototoestel zal ik ook meenemen.
Leuk om zo kennis te maken met Arnhem.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This