Paar daagjes Arnhem

Deze week ben ik een paar dagen in Arnhem. Morgen ga ik bij @gerjanne en @marketingfacts op bezoek. Kantoor upstream. Naast natuurlijk eens kijken hoe Marco en collega’s erbij ziten, gaat Gerjanne Tiemens me alles vertellen over de nieuwe Great Place to Live krant waar ik een artikel voor ga schrijven.
‘s Middag zit ik niet in Arnhem maar in Bilthoven bij Albert Boswijk van European Center for the Experience Economy. Daarbij is Arnold Cornelis o.a. het gespreksonderwerp.
De dag daarop ga ik naar MediaZicht in Arnhem. Ik ga daar naar Fred Dijkstra en hij gaat me vanalles vertellen over augmented reality, want daar zijn zij in gespecialiseerd. Ik zal dit gesprek op video opnemen zodat ik het hier kan bloggen.
Daarna ga ik een broodje eten met @nescio en ‘s middags koffiedrinken bij Henk Jan Winkeldermaat van Punkmedia. Ook allemaal in Arnhem.
Misschien gebruik ik mijn Vado om wat video’s te maken van de locaties en de mensen. En mijn fototoestel zal ik ook meenemen.
Leuk om zo kennis te maken met Arnhem.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This