Select Page

Google Maps nu ook te lopen

Ik weet niet hoe lang deze optie er al is, maar nog niet zo lang, want enkele weken geleden heb ik een wandeling proberen te bekijken op Google Maps maar toen was de optie er nog niet. Nu wel. Nu kun je bij een routebeschrijving ook zien hoe je kunt lopen. Handig! Ik zie nu bijvoorbeeld dat de wandeling van Station Presikhaaf in Arnhem naar de HAN slechts 10 minuten is.
Er zijn dus 2 opties: auto en lopen. Zou fietsen er ook nog bij komen?
Verder zag ik dat er ook een RSS optie boven een routebeschrijving staat. Was dat al eerder? Ik weet het niet. Ook zie ik nu de link naar Google Earth boven een map. Volgens mij was die er ook nog niet eerder. Trouwens, toen ik de link controlleerde van de wandeling van het station naar de HAN zag ik de opties voor RSS en Google Earth er niet meer boven staan……
Naast het gekozen beginpunt en eindpunt staat nu ook een pijltje waamee je deze simpel kunt omdraaien.
Bij de routebschrijving te voet staat dat het nog wel in beta is en staat er een waarschuwing bij dat je voorzichtig moet zijn als je in onbekend gebied gaat wandelen.
Al met al ben ik met de optie wandelen wel content. Ik heb er vaak op misgegrepen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This