Select Page

Als je er op wacht komt ie niet

Soms wacht je op iets tot je een ons weegt. Soms komt het ineens onverwachts. Soms heb je er niet om gevraagd. Soms vraag je erom maar krijg je het niet. Vreemd is dat toch. Ik heb dat nu ook. In no time gingen mijn LinkedIn connecties van 200 naar 699……in nog geen 2 maanden tijd. Maar die ene die nu de magische grens van 700 laat bereiken die komt natuurlijk niet. Dat komt omdat ik er op zit te wachten. Die andere 500 gingen vanzelf. Daar zat ik niet op te wachten. Ja nou ja. Wel leuk, handig en geinig natuurlijk. Al die connecties. Maar ik zat niet te tellen. Nu tel ik wel. 696, 696, 697, 698, 699, 7…waar blijf ie nou? En dan komt het dus niet. Snap je? Ik stop dus nu met wachten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This