Select Page

Als je er op wacht komt ie niet

Soms wacht je op iets tot je een ons weegt. Soms komt het ineens onverwachts. Soms heb je er niet om gevraagd. Soms vraag je erom maar krijg je het niet. Vreemd is dat toch. Ik heb dat nu ook. In no time gingen mijn LinkedIn connecties van 200 naar 699……in nog geen 2 maanden tijd. Maar die ene die nu de magische grens van 700 laat bereiken die komt natuurlijk niet. Dat komt omdat ik er op zit te wachten. Die andere 500 gingen vanzelf. Daar zat ik niet op te wachten. Ja nou ja. Wel leuk, handig en geinig natuurlijk. Al die connecties. Maar ik zat niet te tellen. Nu tel ik wel. 696, 696, 697, 698, 699, 7…waar blijf ie nou? En dan komt het dus niet. Snap je? Ik stop dus nu met wachten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This